Mr.Khan McCoon

HD A  AA A

Mr. Khan died January 2013 from cancer, almost nine years old. He will always be remembered as a lovely dog in all situations!

Hei igjen Gro!

I går 14.januar kom dagen vi hadde gruet oss veldig til, Khan måtte gi tapt for kreften.

Han var svært svak de siste dagene og det var ingen vei tilbake, dagen var kommet. Familiemedlemmer kom hjem  for å si farvel med en hund alle hadde blitt så glad i. Vi måtte til slutt ta ham med til Lørenskog Dyreklinikk, hvor han sovnet stille inn. Det var mange tårer som rant!

Alle vil huske ham som en glad, fantastisk snill og kosete bamse, snillmed voksne og barn, ande hunder og ikke minst med katten vi har, de var bestevenner!

Det er stor hestetrafikk rett forbi huset her på gården. Khan kunne ofte sitte i veikanten på gårdsveien å titte, mens de red forbi. Han ble etterhvert både kjent og populær blant hester og ryttere. Han var lydig, og var svært sjeldent i bånd. Han gikk løs her på gården, også når vi var på tur.Han var stort sett bare i bånd nårvi gikk langs veien.

Takk for at vi fikk anledning til å kjøpe han av deg den gangen for snart 9 år siden, han har gitt oss mange gleder, nå er det bare minnene igjen!

Vi kunne sikkert sagt mer, men det får bli med dette!

Mvh

Bent Brende m/familie

Hei in Gro,

Snart 3 år gammel / soon 3 years old