Hei og velkommen til min hjemmeside

 

 

 

Jeg heter Gro Solberg og står bak Kennel Hiselfoss, som holder til på Skarpsno Gård i Rakkestad. Rakkestad ligger i hjertet av Østfold - ca. 7 mil sør for Oslo. Her bor jeg sammen med min mann Børge og våre bernere - som er min store lidenskap! Børge jobber som snekker, og jeg er ansatt som Barne og Ungdomsarbeider i Rakkestad kommune. Sammen har vi har to døtre født i 1983(Trine), 1988(Marthe), og tre barnebarn. Mille er født i 2003. I 2009 flyttet Vegard Murberg inn til Trine og Mille, og i februar 2011 tok Trine og Vegard steget ut og giftet seg. Lilli ble født i desember 2011, og Mille er stolt storesøster. De er bosatt her i Rakkestad, og det setter vi stor pris på. Godt å ha sine kjære i nærheten.Trine er utdannet fengselsbetjent, stortrives i jobben sin. For tiden har hun permisjon, men jobber ellers i fengselet på Havnås i Trøgstad. Vegard jobber som arrestforvarer ved Sarpsborg Politistasjon.

Marthe og samboerg Henning har kjøpt seg hus på Mysen så endelig er de bare et steinkast unna de også. Marthe har for tiden mammapermisjon, mens Henning jobber i barnehagen på "fortet". 1.januar 2021 ble de foreldre til verdens vakreste Ailo.

Vi har nå bare to fastboende bernere hjemme, Ramona og datteren Ana.

Jeg har hatt hund siden 1980, og fikk min første berner sennenhund i 1991. Mitt første kull så dagens lys i januar 1998.

Jeg er selvfølgelig medlem av Norsk Kennel Klub(NKK) og Norsk Berner Sennenhundklubb(NBSK) - som er vår spesialklubb for rasen i Norge.

I NBSK avd.Østfold har jeg vært engasjert siden 1992, og har siden den gang hatt diverse verv både sentralt og i avdeling Østfold. Har hatt to "opphold" i styret i NBSK, samt avlsråd og utstillingskomite. Jeg føler at tiden ikke strekker til for organisasjonsarbeid, og at jeg heller vil bruke den på egne hunder og ikke minst familie - og selvsagt spesielt barnebarn. Så nå har jeg ingen verv eller forpliktelser på papiret, men bidrar etter beste evne med Østfoldtreffet.

Har også i en periode på fire år vært med i NKK region Øst.

Jeg er utdannet trinn1 instruktør, godkjent figurant og ringsekretær gjennom NKK. Har siden 1993 deltatt på avl/oppdretterkurs, kynologikurs og diverse seminarer arrangert av NKK og NBSK.

Mitt oppdrett forholder seg til raseklubbens avlsregler og NKK sine etiske retningslinjer for avl.

gro

Du skal ikke bekymre deg over de som snakker bak ryggen din, det betyr bare at du er ett skritt foran ?·?•?♥ ???????? ♥?•